fredag 30. desember 2011

Sølvi feiret

Da var feiringa over. Det ble en trivelig kveld, og det ble sent før vi var hjemme i Bø igjen. Stakkars Mareno som skulle opp igjen og til Sortland på jobb igjen etter fire timer!

Jubilanten var i slag. Hun måtte jo ønske velkommen og si noen ord selv, og hadde sikret seg med papir i tilfelle hun ble for rørt. Mareno var visst et øyeblikk engstelig for at det var talen hun hadde på rullen, da hadde vel både kvelden og natta gått og vel så det! ;)


Fikk servert gryterett som Jørgen hadde laga, med ris og salat til, kjempegodt! Og så var det kaker til dessert. Mmmmm.. Kvæfjordkake, blåbærrullade, peanøttkake, fromasjkake (uten for mye rullekake i) og enda mer... Ble mett ja! :)
Så var det litt forskjellig underholdning. Mye latter til tider. Og vi fikk også danset litt, Jørgen sørget for musikken.
Gavebordet var flott, masse fint og masse gavekort. Vi ventet i det lengste med å legge vår pakke på bordet, siden ingen visste om hun hadde sett kortet fra Ove. Og virket som alt gikk etter planen, hun leste kortet fra Ove først og fikk vite om Londonturen, så var det noen som spurte om hun hadde sett denne pakken.. Det var den fra oss, hvor det stod at vi reiser ilage. Virket som hun ble glad for det ja! :)

 Utpå kvelden fikk jeg overrakt henne "ekstragaven". Falt visst i smak den og ;)









































































































Jubilanten var i storform, skoene ble "kastet" tidlig på kvelden! Tusen takk for en kjempetrivelig kveld! Takk for oss! Nå gledes vi til neste del av bursdagsfeiringa! ;) London, here we come! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar