tirsdag 23. mars 2010

1. dag. Avreise Gardermoen, ankomst Houston

Opp ti på halv fire. På flyplassen ca halv fem. Gikk bedre enn fryktet. Kom oss gjennom innsjekking og sikkerhetskontrollen. Og «slusa» til Utlandet.. Der var det lite av butikker og kafeer som var åpnet så tidlig. Satte oss først på en kafe som ikke var åpnet, men oppdaget etter litt en annen lenger «ned» som var åpen og gikk dit. Så kom første tilfelle av den klassiske jeg:
Hvor er passet? Boardingkortet? Siste jeg husket var at jeg hadde det i hånden da jeg stod og skulle kle på og ordne etter sikkerhetskontrollen. Ups! Panikk!! Var vel ikke mulig å komme seg tilbake dit engang, hadde jo gått gjennom en sånn «enveis» etter det... Ok, gubben og jeg begynte labbe tilbake.. Kom forbi første kafeen vi hadde stoppet på. Der lå pass og boardingkortet på bordet der vi hadde sittet! Litt flaks skal man seff ha! :)
Så traff vi igjen swingvenner. Kjekt! Her med Gregar som vi ble kjent med på forrige tur (nr 2 fra venstre) fra Oslo.. (bildet er tatt med hans tlf)

Fly til Schiphol i Nederland. Litt soving på flyet. Etpar timer på Sciphol, før avreise videre. På flyet over Dammen kjente vi igjen flere fjes fra forrige tur. Stort fly. 415 passasjerer., 3+4+3 i bredden, og toppetasje for Vipene!
Til maten ble det rødvin. Vi har tatt FERIE!! :)
Framme på hotellet på i halv ellevetida norsk tid, som tilsvarer ettermiddagen amerikansk tid. sommertemperatur og flott. Hotellrommet så ut akkurat som på bildet på nettet. Se tidligere innlegg.

Ut å spise, og ei øl på hotellet før vi tar kveld, ganske knekt de fleste. Imorgen skal vi på Nasa, romfartssenter. Blir nok skøy. Bla rommet de ledet Apollolandingen på månen fra.

For å ta med ei lita morsomhet (av alle de mange).. da var ute og skulle spise ble Ove tilbudt Bean soup..... Han lurte på hva det var? Bean Soup, gjentok damen... "Bee?" sa Ove og laget så summelyd samtidig som han "fløy" med handa i luften... :)) Joda, latteren sitter løst! :)

Nå er kl 04 norsk tid, så senga har ropa lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar