lørdag 27. mars 2010

Dag 5. San Antonio til Austin, innom Gruene, The broken Spoke.

Bussen starta kl 09, en liten times kjøring til Gruene (uttales Green), hvor vi spiste lunsj (egentlig hel middag, salat først, så middag og tilslutt is med hjordbær) og var på Texas eldste dancehall, oppført i 1878. Her ble bla klipp til filmen Michael med John Travolta spilt inn.
Halvanna time kjøring til, så var vi framme på hotell Hampton Inn & Suites Downtown Austin.
Gikk en liten runde i gatene før vi kjørte til The Broken Spoke, det kanskje mest kjente stedet for Countrymusikk i hele Texas. Her ble det først kurs i Two Step. Grunnstegene er jo som man danser gådans på lokalet hjemme. Kort kort lang lang. Men så puttes det jo på noen "turer etterhvert.
Etterpå var det middag, og så ble det mere dans. Jeg fikk ikke tatt mange bilder derfra, fòr ifra kamera i jakken som lå igjen på hotellrommet.. Tok litt film med mobilen, men har ikke fått sett på den. Blir nok litt hakket når jeg filmer dansing.
Dro derfra halv elleve, og da vi kom tilbake til hotellet, gikk vi oss en liten tur på 6th Street og så på nattelivet. Masse musikksteder, men mest disco. Noe helt annet enn New Orleans, der det var bare kongemusikk. Overalt. Vi giddet ikke gå inn noensteder i kveld, så returnerte til hotellet, for å ta kveld. Og her sitter jeg..... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar