fredag 26. mars 2010

Dag 4. Gruene, Austin, The Broken Spoke

Bilder får komme senere. Lite tid til sånt her på ferie! :)
Jeg våkna kl 0630. Og fikk ikke sove igjen. Hæh? Joda, tro det eller ei. Den ene dagen man kunne sove så lenge man ville. Hele formiddagen frem til kl 1315 til fri disposisjon. Vi var i Tower of the Amerikas. Moro. Heisen med glassfront gikk på utsiden av bygget. Da vi var der lurte vi på hvor høyt det var. Mareno mente ca 60 meter, og jeg som var oppe i liften på Norges Brannskole under brannmannsutdanninga, mente at det sikkert kunne stemme. Men visste jo at når man kommer over en viss høyde mister man avstandsberegningen. Mareno sjekket da vi var tilbake på hotellet. Tårnet var 228 meter!!


Deretter innom Alamo, stedet som var avgjørende i krigen i hine hårde daga. Davy Crocket mfler. Mye historeie her.
Så luska vi alle ned til The Buckhorn Museum and Saloon til felles middag. Interessant det og. God mat, og masse å se da vi rusla rundt i museumsdelen etterpå. Bla over 4000 horn og gevirer, men egentlig alt mulig. På tur ut derfra spilte de fin musikk, så da stoppet vi opp og tok en dans like ved utgangen. Stod 4-5 stk i døra og de klappet da vi var ferdige. Moro å være impulsiv! :)

Halv fem buss til North Star Mall, kjøpesenter med over 200 butikker.... :)) Mat for mons :) Men tre timer, -hva er det? Gikk noen dollar, men angret ett kjøp som IKKE ble gjort, og skulle så gjerne hatt minst det doble i tid...

Kl 20 buss videre til Cowboys Dance Hall. Kom fram etter litt feilkjøring. GPS er ikke alltid til å stole på tydeligvis. Åh, vi måtte hatt sånne dansegulv i Norge!! Skikkelig god plass. Og ordentlig gulv. Her ble det danset alt mulig. Vi begynte med "kurs" i Two Step. Da jeg ikke fikk dansepartner, kom "demodokka" og ba meg opp. Moro. Han førte jo litt mer turer enn bare den ene som de andre lærte. Jeg "fucket" vel "up" litt innimellom, men det var gøy. Etterpå var det både levende og "død" musikk. Mest country, og noe disco. Electric Slide til discomusikk. Jeg danset og filmet samtidig, vi får se hva det resulterer i... Det ble danset både swing, bugg og linedance og div annet.. Bilder får komme etterhvert. Plutselig var klokken 23, og bussen gikk tilbake til hotellet. Noe tidlig spør du meg:) Oppdaget jo først da vi gikk den mekaniske oksen man kunne "ride" på... Litt i seneste laget. Mulig noen er glad for akkurat det.. ;)

Dette med frokost i USA er morsomt. Men vi har vært heldige så langt denne gangen. Dette hotellet har bacon, pølser, eggerøre, div hvite brødsorter og syltetøy (egentlig bare gele). Ost og kjøttpålegg finnes ikke. Heller ikke melk. Man får drikke kaffe, juice eller klorvann. Tilogmed isbitene i Texas er laget av klorvann, så de ødelegger det meste av drikke. Er nesten heslig å pusse tenner, men som Mareno sier, - man får jo hvite tenner!! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar