onsdag 13. august 2014

Kreta. Dag 15

Dag 15. Lørdag 5. Juli. Hjemreisedag
En "siste" frokost. Iallfall i Rethymnon i år ;)

Hotellhage-katta der vi bodde. Ser ut som hun har levd et hardt liv. Halen stort sett borte, det samme med pelsen her og der. Men fikk vel stadig noe mat ved frokostbordet. Hun sultet forhåpentligvis ikke..


Siste pakking og veiing. Ser ut som det skal gå bra hjemover også. Utsjekking i halv tolv-tia.

På plass på bussholdeplassen et kvarter før tiden. Nr 57, Apolloskilt i frontruta. Nei, ikke vår. Iallfall svingte den til venstre og forsvant uten å stoppe.

Buss nr 81. Apolloskilt i frontruta. Samme sak. Den gjør ingen tegn til å stoppe.

Og buss nr tre med Apollomerking stoppet heller ikke! :(

Hmmm, skal vi bli akterutseilt igjen? Er vi blitt akterutseilt igjen? Klokka er 20 min over tida! Og vi kom 15 min før. Stått godt og vel en halv time. Tilslutt kommer en buss med Apollo i vinduet, og den stopper! Ut hopper ei Apollodama, og spør "Evensen"?  NEI, sier selvfølgelig jeg, "- Steinbach!". Vel, hun gjentar "Evensen?", titter på arket hun har i hånda, og etterhvert kommer det litt forsiktig spørrende: "Evenes?"
- Åja! OK, det var ikke navnet på OSS hun hadde, det var navnet på flyplassen vi skulle til! Evenes kan sikkert være vanskelig å uttale. Ihvertfall for en svenske. Og hun var jo svensk! Stakkars ;)
 
Godt med vind og masse bølger i dag også. Vi sier farvel for denne gang! :)

Kom hjem til Evenes til ikke så langt fra samme temp som da vi forlot Kreta. Kjempedeilig! Godt å komme hjem til somemr, egen seng (selv om sengene på hotellet var ok) og ikke minst godt å ha enda ei uke fri før man skal på jobb igjen! Fordi jeg fortjener det! :)


Vel hjemme ventet Gullregna på oss, i full blomst. Begynner bli stor nå. Kjempeflott!


Og som sist vi kom hjem fra Kreta stod Porselensblomsten med blomster: Velkomsgave til oss! 

Da var en flott to-ukers ferie på Kreta over. Neste ferietur bli i november hvis alt går etter planen. Da blir det vel litt blogging fra det store utland igjen! Ha det fint så lenge, takk for at du leser bloggen min og gi gjerne tilbakemelding! :)










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar