fredag 24. juli 2009

Dag 3


Avgårde med 1. buss som planlagt. Hoppa av på perlan. Bygning aom består av 4 digre tanker (vannbeholdere) med en diger kuppel i midten. Kuppelen (glasstak) rommer kafeteria, restaurant, bar, museum og litt smådiverse. Restauranten dreier rundt 360 grader i løpet av to timer. Dit er vi tenkt oss på en bedre middag etterhvert...får se om d høver.. var innom Sagamuseet som viste Islandingenes og i hovedsak Vikingenes liv og levnet.. Utrolig naturtro figurer i full størrelse. tom hår på leggene så helt naturtro ut. Må være de mest naturtro figurer jeg noensinne har sett. Klær og alt tilbehør så helt naturlig ut.

Vi hoppet på bussen igjen og hoppa av på Kringlan, et digert kjøpesenter. Da sier det seg vel selv at resten av dagen gikk der, til siste bussen hjem i halv femtida. Gubben handla for dobbelt så mye som mæ. Da fikk æ letta samvittingheta litt, hehe. Æ for heim me kun ei bittelita plastveska med ett plagg...

Bussturen er guidet gjennom øretelefoner hvor vi velger språk selv, så vi fikk jo med oss endel på hjemturen av div bygninger og andre opplysninger.

Siden billetten gjelder imorgen og så blir det nok ny tur da. Ant med stopp på Zoo og den Botaniske hagen..

Nu bli det ut på ei øl å litt mat...

Yess, blei Argentinsk restaurant. D va skikkelig godt valg! Vel, æ blei jo skeptisk da æ så prisan... vi snudd å gikk i døra sia vi så prisan å ingen så oss...:), men fant ut at vi sku jo unn oss litt i ferien... Èn gang... Vi gikk inn igjen. Fikk bord for to. Å så va vi igang... Blei 4.-retters (som egentlig blei 5, da vi fikk en ekstra "apetittvekker)... MED "Selected vines" (fikk 4 forskjellige)! Kort resymee: Æ lika ik stive plassa, synes d bli så kunstig..., men her følt æ mæ topp!.. følt at d va viktig at æ had d bra, ik bærre at æ sku SEIi at æ had d bra.. De tok liksom høyde for alt, visst akkurat ka di de sku tilby, kati de sku tilby, korsn de sku tilby, æ visst ik egentlig at d gikk an å få folk (mæ) t å føl sæ så vel... (æ e nok kritisk i utgangspunktet, ja). Absolutt dyraste maten så langt, men vel verdt d!! Å nu har æ spist hummar to ganga sia æ kom hit.. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar