søndag 26. juli 2009

Dag 5


Rundtur idag. Avgårde tidlig morra. Nesjavellir, -kraftverk som lager strøm av varmen fra varme kilder. Og også sender varmtvann til oppvarming av 97% av boligene i Reykjavik, og oppvarming av gater og fortau i byen. Thingvellir,- Nasjonalpark, hvor Alltinget ble holdt hver sommer. Kor der e ei lita kirke på andre sia elva som vi fikk for dårlig tid t å se skikkelig på....
Så var vi å så på Gullfoss, og en anna foss. Kom skikkelig plaskregn da vi var v Gullfoss, litt trasig, men egentlgi litt moro å. :-) Der kjøpte Mareno Islandsk kjøttsuppe. Den var god. Ikke sånn syrlig som den jeg fikk her en dag tidligere.
Så var det stopp i et Geysirområde. Drittstilig!!! Særlig da d kom to utbrudd rett i samme slengen!
Innimellom alt dette var det litt kafe, litt souvenirshopping/-titting og litt spising her og der. Pluss dobesøk...
Hjem til hotellet i halvsekstida. Snu sæ litt, ut og spis. Ble Thaimat idag. Kjempegod og billig mat. Servert på et øyeblikk! (Mareno som va skeptisk fordi menyen ute va falma.. blei visst fornøyd;))
Litt rusling i gatene og retur til hotellet, høvelig utslått.
Føttene som jeg skrøt av igår, tok hevn allerede på tur ned til bussen i morres. Nu trua også hælene me gnagsår, så tror nok d bli anna fottøy imorra. Meld stigning i temperaturen, så satser på slippersene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar