onsdag 29. juli 2009

Dag 7


Heimreisedag. For å ha god tid, dro vi til flyplassen tidliar enn vi mått.. Kun like gjerne spis frokosten der som på hotellet. Sku jo innom etpar plasser for å fremvise og stemple og få tilbake momsrefusjon for alle våre innkjøp som vi hadde med ut av landet.. Å så va d jo taxfree-handling å sånn... Æ har jo en tendens til å stresse masse, når jeg føler tiden er knapp..
Også i Oslo (Gardermoen) had vi god tid. Spist middag der. Husker ik kor langt vi va kommet da æ oppdaga at mobilladeren var igjen på hotellet. Stod nok i kontakten i veggen ved senga...
Jaja, har heldigvis en til. Det får holde til jeg kjøper ny mobil, da er vel laderne standardisert... Og ik lik den æ har nu... Selv om mobilen min er teipet for å holde ihop (noe alà "sitteskade") så funcker den som bare det, så blir ikke å skifte i år iallfall.. må vente på den rette!

På Evenes ti min før tiden, og bilen var uten skader (gubben va litt engsteli for d..) så da var det rake veien heim, bortsett fra en ministopp på Sortland hos Marian for å hente ei stor skål jordbær fra hennes egen avling, å en pk fløte. Gjett ka som ble nattmat da vi va hjemme igjen? ;-)
Nu e koffertan tømt, klokka over tre (bare 01 etter ka vi har vært vant me ei stund nu, men derfor e datoen på innlegget to døgn etter dag 6, fikk ik tid å skriv "i dag" før etter vi va heime, å da va nytt døgn starta..) ), så d e vel tid for å ta kveld.. Håpa at æ har fått igjen hørselen t imorra, å ik kjenn dottan i øran meir...
Har ennu nån feriedaga igjen, så vi får se ka vi finn på...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar