mandag 27. juli 2009

Dag 6


Litt roligere morra idag. Frokost me god tid. Så ble det rusle rundt i butikka og gjøre siste innkjøp før heimturen.. Vi kjøpte opp d meste i G-star-butikken i Reykjavik! :-) Gubben endte visst opp me totalt tre bukser, ei t-shirt, ei langerma skjorte, en jakke ... jeg fikk ei buksa, en topp, ei t-shirt...
Va det som blei prioritert...æ skippa Bjørg og Vala designen.. Den va jo enda dyrar, å litt mindre anvendelig kanskje.
Men har vært en fryd å gå i butikka her i byen. Ikke noe mas, å det føles som den største selvfølgelighet å gå inn i de dyreste butikkene. Følte mæ vel i alle butikkan! . Ellers va d jo velsigna fritt for alle kjedebutikkene vi har heime. En dressmannbutikk i sentrum, et lagerutsalg VeraModa, ellers totalt fravær av HM, Lindex, Only, Kapp Ahl, osv..

Å t de som lura: Æ har ikke kjøpt EI EINASTE HÅNDVESKE!!! :-D Merkelig, men fant ei veske æ tenkt æ sku tbake seinar å kjøp, men d ble ikke... så derfor!
Nu har æ pakka kofferten, å da har æ enda over 4 kilo å gå på. Da har det ikke øket så mye som jeg trodde.
Skal ha igjen endel Refund.. momstilbakebetaling på alt vi har kjøpt. Men siden vi var litt for sein til å registrere før de stengte ktr her idag, så drar vi heller nåkka tidlig t flyplassen i morra så vi får gjort d der. Hadde etpar kjøp som var så store at de må forevises og papirene stemples før utreise for å få igjen moms.

Middagen idag ble fortært i hotellets restaurant. Ble biff siste dagen. Så droppa vi desserten der, og gikk ned i byen litt senere og kjøpte softis med sjokoladedip-trekk. Deilig!
Men har ei flaske sprudlevann som skal drikkes først.. å en skvett Cognac.. For ille å sette igjen.

Kom oss ikke t den Blå Lagune.. Egentli ikke så overraskende. D blei hele tia utsatt. Annet frista mer. Og vi har jo både badekar å dusj på rommet ;) Får ta d neste gang!

Tok litt dop for gikta og føttene har vært bedre enn forventet idag. Faktisk bedre på kvelden enn på morran. Som oftest forverra d sæ nu utover dagen når d blir litt gåing..

Å også denne gangen har d meste gått greit. Ikke er vi blitt bestjålet, ikke akterutseilt (vel, vi e ik kommen heim ennu...;)) nåkka plass, å ikke har vi mista pass eller andre nødvendighete. Ikke skada eller syk. Mareno må som vanlig stadig påminne om at nu går æ me handveska oppe... Men e jo enklest å hele tiden ha lett tilgang t mobil, pengebok å fotoapparat!

I morgen blir d tidlig opp igjen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar