søndag 29. august 2010

Dag 4. (tirsdag)

Er en familie fra Narvik på hotellet vårt. Siden det fremdeles er bare røde flagg, tilbringes tida ved bassenget. Eldstedattra, fem antar æ, er riktig så sjarmerende. Hun spurte ei dama så lå på solseng ved bassenget, hva hun heter. Greta, svarte dama. Jenta svarte tvert: KRETA! - KRETA, vi E jo på KRETA!!! :-D Hun kunne så fortelle at hun selv het Sofie. Sofie Marie. Lett å si Sofie, ikke Marie fiolosoferte hun.
Søskenbarnet hennes, forteller at HUN er fem år, men mora irettesetter, - du er vel fire og et halvt. Ja, er fire og et halvt, men LATER som jeg er fem! :)
Før frokosten hadde Sofie fått i oppgave å spørre hvor varmt det var. Spurte du om det, spurte faren, da de satte seg. Ja, sier Sofie. Hva svarte han da? At det er varmt! :)

Holdt oss ved bassenget til 2-3-tida. Så stranda en times tid. Stå i bølgene til midt på leggen igjen. Bølgene slår opp til nakken iblant. Bare røde flagg fremdeles. Nedenfor festningen slo det høyt innover land.


Så gåtur til Gamlebyen. Gikk minst ei mil både i går og i dag. Middag i dag til femtedelen av prisen på gårdagens middag.
Ble ei håndveske… (surprised?), og ei t-shirt på Mareno.
Litt lang gåtuer heim, men litt stopp, bla å kjøpt ei fl avkjølt hvitvin (nytes nu) så gikk det bra. Trenger nok litt trim etter all høykarboen man bare ikke greier la vær her nede. Sulten har jeg ikke vært siden jeg kom. Besøk på verandaen av en liten firfirsle. 3-4 cm lang. Kos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar