søndag 29. august 2010

Dag 2 (søndag) Gjøre seg kjent me området

Airconditionanlegg som funcka. Ikke bråka det heller. Og egen vaskemaskin. Ka vi nu ska med den..

Tok sightseeingtur med toget Ditta-Dotto. Skulle vare en og en halv time. Tok sin tid. Kjørte feil. Ikke bare å snu med x antall vogner. Inn på en anleggsplass og i ring. Gikk bra med litt rygging! Så virket heller ikke mikrofonen til guiden. Den virket gjentatte ganger når han tok den, snudde seg bak til oss, og spurte Do you hear me? Yes, svarte/nikket vi, og så foretatte han å prate uten at vi hørte et pip. Vi måtte banke i ruta og gestikulere for å gjøre oppmerksom, det skjedde ørten ganger. Tilslutt gav han opp. Stoppa toget, gikk ut og prata!:) Var innom ei kirke og ellers ikke mye mer annet enn å se oss rundt.



En liten stopp for forfriskning.



Etter turen gikk vi til borgen i gamlebyen. Gikk rundt der inne i lengre tid. Et enormt stort område. Imponerende.







Rusla så i noen timer i gamlebyen, rundt havna, i litt butikker, restauranter og div. Har antakelig gårr minst ei mil i dag. Er jo 5-6 km bare fra hotellet og tilbake.



Ikke akkurat shoppedag i dag (søndag), men ble ei kortermet skjorte å et t-shirt på gubben, og på heimturen et skjørt å en solkjole til meg (20€ til sammen).
En restaurant spilte noe musikk som kunne danses til (vi la vel godvljen til), så det ble etpar turer på fortauet, før vi gikk videre..

Ikke bada, ikke vært på stranda, men dusja i vann kaldere enn kroppen da vi kom ”heim” i kveld, bare deilig!
Ikke sola oss, men er blitt brun på tærne! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar