onsdag 7. april 2010

Dag 14. (søndag) I land av båten, buss til Houston igjen'

Skulle gå i land kl 0800. Våkna 0615 av masse bråk. Kl 0700 kom beskjeden over høyttaleranlegget at det var sånn tåke at havnemyndighetene ikke ville la noen båter gå inn til kai. Vi lå derfor for anker ved begynnelsen til innseilingsleia, en time og 20 min fra Galveston. ar tåke i går og, men mest bare sånn at det var litt disig i horisonten. Og ute i åpent hav betyr det vel ikke så mye heller. Vi lå to store cruisebåter på vent ved Galveston. Tilsammen måtte over 1000 båter ligge i ro i tåka... Og vente. Og vente. Og vente. Kl 1630 la vi til kai, men først skulle alle passasjerer som selv tok bagasjen sin i land. Immigrasjonsmyndighetene var var visst sure for å måtte jobbe 1.påskedag, så de satte stopp i landgangen. Halv sju var enda ikke gruppe 1 klargjort for ågå i land. Vi spradet litt rundt, spiste mere mat, var på orienteringsmøte hos KOD. De som skulle reise direkte hjem i dag, vel 100 stk, nådde selvfølgelig ikke flyet. De får iallfall ei ekstra natt i Houston. Vi som ikke skal reise før i morgen, greier holde ruta uansett, men vi gikk glipp av SHOPPINGEN i dag!!!!

Ett er at 3500 passajerer skulle av båten, men samme antall skulle jo ombord for avgang kl 16. Spørs om de kom seg avgårde i det hele tatt, tåka tiltok nemlig igjen. Er iallfall glad at vi fikk denne ventinga og forskyvelse i programmet på slutten av turen.. De som skulle videre til New Orleans, kom ikke fram før i 8-9 tia på morran. Vi som ikke skulle videre før neste dag, mistet shoppinga i Houston denne ettermiddagen, men var fremme i høvelig leggetid på hotellet likevel. Hele dagen gikk riktognok i dass. Skulle ha hele ettermiddagen til fri disp, men var jo seinkveld før vi ankom hotellet.
Spiste på bussturen inn til Houston, et lite stopp, så det ble ganske rett i seng da vi kom fram. Prøvde sjekke inn flyene hjem dagen etter, men det funket ikke.... :(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar