onsdag 7. april 2010

Oppsummering USA/Cruise

Alle bilder kan klikkes på for å store, så man ser litt bedre.

Suuuper tur!!! Frister til gjentakelse, men to år på rad til USA får være nok. Blir nok noe annet til neste år.

Alle innlegg fra turen er skrevet i full fart, så ser ikke bort fra at det kan forekomme feil. Enten i rekkefølgen på hvor vi var, eller at sted er blitt forvekslet eller annet. Kan også ha glemt viktige ting som burde vært med. Har rettet opp etpar misser, håper der ikke er for mange igjen. Dere får si fra hvis dere oppdager noe mer.


Mye er jo annerledes der borte. Også månen. Den stod på hodet. Har aldri tenkt over akkurat det før.


Synes vi var et herlig gjeng som var på tur A. To busser med mange glade dansere! Kjempeartig å få danse med nye man ikke har danset med før, og også artig å treffe igjen å få danse med gode dansere man kjenner fra før, som Gunnar feks.! Takk for dansen alle sammen! Ble gjensyn med noen fra turen i fjor, å så ble man kjent med mange nye.
På Cruiset kom det jo til enda flere nye. Nordmenn som skulle på bare cruiset, eller være med på cruiset og turen etter cruiset. Det samme med en diger gjeng svensker, og også ei gruppe linedansere fra USA. I tillegg til Streaplers fra Sverige (ikke helt min musikk, men de spiller bra, så ok), og artisten Scooter Lee fra USA.

Svenskene tok litt over dansegolvet med buggen sin, men nå danser jo mange av "våre" også svenskbugg. Jeg har ikke helt sansen for den danseformen, så gidder ikke gå kurs i det. Synes det ødelegger balanseringa hos mange dansere. De blir mindre gode å danse swing og rock med etterpå.

Fikk siste dagen litt ødelagt, siden tåka gjorde at vi ikke kom i land av båten på formiddagen som planlagt, men det ble sein kveld istedet. Shoppinga vi skulle gjøre hele den ettermiddagen, måtte vi ta på knapt halvanna time på formiddagen dagen etter før vi reiste hjem. Bør vel nevnes at det var det 4. største i hele USA!!! Verd litt mer tid enn halvanna time. Inneholdt både skøytebane, strrikkhopp (med trampoline under) mmm.

Har igrunn fått shoppa nok.. Ble litt innspurt på slutten. Har ikke vært inne og sett på kontoen, men det tar vel tid før alt er kommet inn og. På båten ble det omtrent som forventet. Ikke mye mer enn i fjor enda vi var to dager mer nu (men dollarn står i 6 kr nu, var hele 8 i fjor).

Mareno har ikke shoppa annet enn ei t-shirt i USA, så da ble det ei svindyr Moods of Norwaybukse på Gardermoen. Men den va meget bra, stod påsydd hhv Right Dancefoot og Left dancefoot på hvert av buksebeina! :) Da ble det bare "MÅ HA"! :)

På flyet fra Nederland kjente jeg at jeg ble tett, og at halsen kjentes sår. Halsen er fremdeles sår. Mere sår.. Nesen snufser. Og nyser. Håper jeg ikke blir syk. Er glad jeg har frihelg førstkommende. Men om jeg skulle bli syk, så var turen uansett absolutt verdt det!!!

Spesiell takk til våre reisevenner fra Vesterålen, uten dere ville turen vært noe helt annet og mye mindre morsom! ;) Også takk til dere fra Harstad (inkl Britt og Gunnar), som bidro med masse under middagene og ellers når vi møttes. Og takk til lederne, som var kjempeflinke og trivelige! Og ellers alle andre hyggelige mennesker som bidro til å gjøre ferien minneverdig!
Håper vi sees igjen (det er NÅ Sølvi ville nevnt VESTERÅLSROCKEN!)! ;)

Stor Klem til alle fra Lisbeth :)

PS. Etter dette innlegget er det best å begynne med første innlegg som er nederst.... (8. mars)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar