onsdag 7. april 2010

Dag 7. Fort Worth til Galveston og Cruise

Busstur med masse sleepy folk ombord... :) Belter finnes kun på de to forreste setene. Så skulle det skej noe, får man en horde folk i ryggen. Bussene er ellers helt ok, men folk klaget på at det var kaldere bak i bussen enn fremme. Buss-sjåføren skjønte ikke hvorfor noen frøs, - vi kom
jo fra Norge!! :)

Interessant å se områdene vi kjører forbi. Hvordan folk bor. De fleste husene ser ganske fraflytta ut, men jeg skjønte etterhvert (tok litt tid) at det er fordi de har rullegardinene nede, det blir jo varmt når sola steker på dagtid. På sommeren er det ille, men sterk varme og ekstrem høy luftfuktighet fortalte ene guiden oss. Vi er visst her på akkurat rette tiden! :)

Kom til Galveston ca halv ett, tok ca tre timer fra vi gikk av bussen på kaia, noen meter fra inngangen, til vi var ombord i båten. Først gjennom kontroll hvor vi måtte vise billett og ID, så måtte vi fylle ut helsekort og levere, vise pass og billett og få utlevert lugarnøkler/betalingskort, og vi måtte også gjennom sikkerhetsskjekk som på flyplassen, med gjennomlysning av håndbagasje og gjennom detektor. Joda ikke så rart at det tar tid når ca 3500 passasjerer skal gjennom alt dette. Denne gangen hadde ikke Sissel greid fikse Vip-inngang for oss, så vi brukte nok litt lenger tid enn i fjor.

Fikk ikke sett mye av Galveston, men der stod husene "på påler" omtrent uti vannet, som man ofte ser på amerikanske filmer. Moro. Mange er vel bygget slik også i New Orleans.

Deilig å komme på båten! :) Få pakke ut av kofferten, roe helt ned. Få tatt igjen litt søvn... ...håper.....;)
Men måtte jo ha med litt av nattelivet på båten før sengetid uansett.. Ble etpartrefire danser her og der på bar-runden vi la inn på hjemturen til lugaren etter middagen. Bli nok sein forkost i morgen. Linedanskursene på morran driter vi i! :) Tar kanskje et senere på dagen i morra..

Har vel tidligere nevt vannet i Texas. Vannet på båten er faktisk noe bedre. Føles ikke som om jeg pusse tennene i basssengvann, selv om det ikke er direkte godt. Er visst renset på anne måte enn med bare klor..

Nå blir det to dager i sjøen før vi når jamaica! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar