søndag 7. april 2013

17. mars. Dag 4. Søndag. Marenos bursdag


Er blitt fast vane med frokost kl 09. Ikke noe vi avtaler lenger. I dag hadde vi kledd godt på oss. Jeg i lang bukse og sokker i slippersene. Og da var det selvfølgelig VARMT i frokostsalen. Ok. Det var altså det som skulle til.

Så skulle vi ned på rommene. Ove var lynraskt inne i heisen, og den dro mens vi andre tre ble stående igjen. Heisen kom opp igjen etter ei stund. Da døra åpnet seg, stod Ove der med armen om en bekmørk neger. Og negeren hadde armen om skuldra til Ove. Og begge var STOOORE smil, og latter. Ja, vi lo jo selvfølgelig og. Nesten så vi fikk vondt i magen. Bare Ove som kan finne på sånt. Negeren hadde vært så blid og imøtekommende da han kom inn i heisen, så da Ove ville ha han med på en spøk var han straks med på leken.

Etter frokost gikk gutta opp i 23. for å sikre senger ved bassenget, Sølvi og jeg dro ned for å hente sekkene våre. Vel nede gikk jeg og stakk nøkkelkortet i døra ved siden av Sølvis. Var så opptatt med å prate at jeg ikke fulgte med. Lite typisk! ;) 

Gubben og jeg gikk på velkomstmøte hos Ving. Fikk litt info som var god å ha med seg. Ang bussruter, avreise, shopping (?) mmm.

Bassenget igjen. Sølvi skulle ned etter ett eller annet. For èn gangs skyld var det hennes tur. Heisen hadde nemlig stoppet i 9., og det oppdaget hun ikke før hun hadde stukket kortet i låsen... på feil dør.. :)

Vi gikk til strandpromenaden. På tur dit kjøpte Ove solbriller i en kiosk. Noen Euro. Allerede på stranda sprakk plasten rundt ene glasset og han var like fri for briller igjen. Så kom det jo en ny (bekmørk) neger, denne solgte solbriller. Ove gjorde et kjempekjøp. Det var jo dyre briller, kostet 50 Euro. Han fikk de for 5! De var nok helt sikkert ekte. Ekte plast iallfall!:)

Fin og spesiell mosaikkfasade! 


Og fin og spesiell port! 

Bursdagen til Mareno ble feiret med kake på konditori. 

Så ble det en tur til kjøpesenteret helt i andre enden av strandpromenaden, Las Amenas. Butikkene i senteret hadde stenge, det var jo søndag, men restaurantene hadde åpoent, og vi kunne jo kikke i butikkvinduene. Og så kunne jo alle disse barneaktivitetene brukes for en Euro eller så, tivoli, biler og div.. Jeg liker sånne SMÅ karuseller! :)

Vi gikk hele veien både fram og tilbake. Tror jeg.... Denne gangen ble det litt dansing i gata i slippersan.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar