søndag 7. april 2013

19. mars. Dag 6. Tirsdag


Bassengdag igjen. Ble litt bading og. 


Sølvi soler ryggen! :)
På ettermiddagen dro vi alle til Las Arenas, tok ei taxi, 6 Euro. Endte opp med å spise på Wok King. SUPERT!!! Buffet med alt mulig. Ferdig stekt kjøtt og fisk og skalldyr i alle varianter. Potet i alle varianter. Grønnsaker, pasta, nudler, ja, vet ikke hvor mange meter med buffet. Tror Mareno sa det måtte være 15 meter! Og alle slags sauser og dressinger. I tillegg kom masse rått kjøtt, fisk skalldyr og grønnsaker som man kunne velge i , og så få woket. Masse forskjellig sushi!!! Passet meg perfekt å få velge fritt blant sushien, er jo ikke så vel bevandret i variantene, så greit å slippe "bestille", kunne ta det som så fristende ut! :) Og så hadde de pekingand, og sånn deilig saus til, som vi fikk i Kina. Manglet riktignok de "pannekakene" vi fikk å pakke i i Kina, men sausen og den glasserte anda gjør jo susen alene i fullt monn! Skulle bare hatt så mye større mage (iallfall under måltidet, ikke etterpå..) Her er NOE av utvalget! 








 

Skinken var kjempegod

Dessertbordet var ikke mindre godt. Masse desserter, masse frukt, karamelliserte valnøtter, masse puddinger, ost, kjeks, kunne spist i det uendelige hadde det bare vært plass! 
Litt av dessertbordet
 Og det beste av alt: Vi betalte bare 8,5 Euro!!! Skulle egentlig koste 12 Euro, eller var det 13 (rett meg de som husker), men var noe slags tilbud, jubileum eller no, så var på tilbud akkurat nå. En av de billigste og en av de aller beste middagene på hele ferien! :) 

På hjemtur traff vi på denne karen. Ove har en egen kontakt med disse selgerne. Jeg fikk bare ikke tatt bilde før etter at mannen var blitt alvorlig igjen, helsikes drittapparat som bruker et halvt århundre bare på å slå seg på! Det ble ingen handel denne gangen!
Kvelden ble avsluttet med nett(brett)møte i lobbyen. Og litt brandy. Cognac har de ikke. Han beklaget. Brandyen smaker jo som Cognac, so what's the problem? Gratulere med Brandyen, sa Ove! :) 

Senere oppdaget Sølvi at hun glemte brillene i lobbyen. Hun hadde lagt de ved siden av seg i stolen mens hun var på nett... Ordentlige briller! Progressive... dyre...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar