mandag 6. august 2012

TORSDAG 2. August

TORSDAG 2. August
Gubben dro på sjøen igjen. Før jeg stod opp, men det skal sies at jeg var ikke oppe før i titida... Et par timere senere kom Marian fra Sortland. Hun hadde hørt om avkokt ferskfesk, men siden det var "tidlig" på dagen, starta vi med å spise nystekte fiskekaker (fra i går) varma på panna, på brødskiva! Det gikk ned på høykant! :)

Har vært ute og konstatert at i år blir det epler på epletreet. Fem stk ser det ut for. Kun på den ene greina, men tidligere har vi bare hatt ingen eller ett, eller på det meste to epler, så det er jo framgang. Var ei fantastisk blomstring i år, aldri hatt så mye blomster før! :)

Mareno fikk fisk i dag og, kom hjem i firetida. Storsei, hyse, lyr, og to stk uer (auår!). Marian foretrekker dog avkokt (kald) sei med agurksalat og rømme, så det ble det til middag utpå ettermiddagen. Hun skulle egentlig ut og padle etterpå. Men etter å ha spist og spist og spist, måtte hun bare innse at det orket hun ikke lenger... Ble litt hvile på sofan istedet, og så kjørte hun til Sortland igjen mens hun ennå orket ;)
Fisken Mareno fikkt i dag, ble filetert, så jeg kan lage mer fiskemat. Auåren skal stekes, så det ble filèt av de også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar