tirsdag 20. september 2011

Dag 9, Onsdag 31. August. Rusle-rundt-dag

Herfra og ut ble det ikke skrevet/kladdet etter hvert… må ty til bildene for å huske…                    


Enda litt hoven under øyet etter stikk fra i går. Men ikke mye.


Sjekka bussruter, må jo få sett oss litt mer rundt på øya. Ser ut som vi kan dra kl 10 i morgen, kjøre rundt vestsida og til Porto Moniz, ta noen timer der og så tilbake tvers over øya i kveldinga.


Kjøpte skinnjakke. Har tenkt ut at den kan jeg reise hjem i. Bare ta av "pels"-kragen, så den ikke ser så vinterlig ut ;) Mareno har sett seg ut "sin", men avventer... Hehe! ;)
Han høyrøsta Bergenseren under oss og ho dama, bor fortsatt på hvert sitt rom. Dama henger over rekkverket og prater med ham. Det andre paret er reist hjem. 


Finnes noen tiggere her. Og uteliggere. En kar med amputert fot sitter i rullestol utenfor hotellet her, hver eneste dag fra før ni om morran og til i 18-tida på ettermiddagen. Når han kommer om morgenen bretter han opp bukselåret så stumpen vises når han sitter der. Han er bare korte turer borte i parken på hjørnet, der er det offentlige toaletter. Og kafè. Han holder en blå plastkopp men noen småmynter i på fanget, og når han får penger, særlig hvis det er mye eller store, så tar han opp noe av det og putter i ei veske han har bak ryggen. Og så har Mareno observert at han har sigaretter i skjortelommen som han bruker av selv, samtidig som han deler ut sigaretter fra veska bak ryggen til div andre "individer"... Skummelt.... Klokka har han i andre lommen, tar den opp iblant for å se hva den er, men vil vel ikke ha den på, så folk ser at han ikke er fattig "nok"! Vi har jo utmerket oversikt rett ned, fra hotellrommet vårt i 3. etg. Kan tom se gjennom sjalusien hvis vi vil gjøre det ubemerket..





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar